Hoppa över innehåll

Vår kultur

Att bygga och upprätthålla en företagskultur är en kontinuerlig process. På Areim sätter vi människan först, omfamnar utmaningar och agerar med integritet i allt vi för. Vi är målinriktade och drivna individer som samarbetar kring alla möjligheter vi möter.

Vi formar framtiden – med ett leende

Vår mission är att se potential i det omöjliga och att ha kul på vägen. Det förutsätter att vi har en arbetsmiljö som tillåter våra medarbetare att vara autentiska och att växa, både professionellt och personligt. Det som förenar oss är vår strävan att göra världen till en bättre plats för kommande generationer. Vårt löfte till varandra är att bygga tillit genom förtroendefullt samarbete.

Anta utmaningar

För att utveckla organisationen på bästa möjliga sätt omfamnar vi utmaningar som möjligheter i syfte att lära och växa som människor.

Vi tror starkt på att nyckeln till högpresterande team är att skapa en psykologisk trygghet, där medarbetarna samarbetar, lär och växer tillsammans – utan rädsla för att misslyckas. Genom vår uttalade strategi kring självledarskap vill vi skapa ett fundament som ger stödet att lyckas med det.

Våra kärnvärden

Framgångsrika affärer handlar inte bara om att nå bästa möjliga resultat, utan även om hur du uppnår det och med vilka. Vårt sätt att agera är djupt rotat i våra kärnvärden, symboliserade med ett träd, ett hjärta och en pengapåse.

Läs mer om våra kärnvärden

Hoppa till navigering