Hoppa över innehåll

Areim skapar en bättre framtid

Areim är en oberoende nordisk fondförvaltare och fastighetsägare som erbjuder fondförvaltning, fastighetsutveckling och rådgivning. Men det är långt ifrån allt vi gör.

Vår utgångspunkt är reella tillgångar, men det vi gör på Areim handlar mer om vår strävan att ge kommande generationer en bättre framtid, att vårda våra relationer och att leverera avkastning till våra investerare. Vi formar en bättre framtid och har kul på vägen.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är utgångspunkten i allt vi gör. Vi har valt att symbolisera dem med ett träd, ett hjärta och en pengapåse. Multiplikationstecknet mellan symbolerna indikerar att alla kärnvärden måste finnas närvarande för ett positivt resultat.

tree-aboutus

Ansvar och framtidstro

Trädet representerar det vi lämnar efter oss till kommande generationer. Överallt där vi har möjlighet att göra skillnad; i våra fastigheter och dess omgivande miljöer, i våra vardagliga handlingar och genom vårt bidrag till samhället i stort.

Trädet symboliserar även vår kontinuerliga strävan efter utveckling, vår drivkraft att göra världen till en bättre plats än igår och vår vilja att inspirera vår omgivning att göra detsamma.

nyastaboutus-heart

Människor och relationer

Hjärtat representerar den viktigaste delen av vår verksamhet – människorna och relationen till dig själv, till dina kollegor och till omvärlden.

Hjärtat symboliserar även vår företagskultur och platsen där vår passion och vårt engagemang föds. Vi värderar autenticitet, ger plats för olika perspektiv och samarbetar för att driva vår affär framåt.

moneybag-aboutus

Tillit och transparens

Pengapåsen representerar förtroendet vi har fått från våra investerare och den avkastning vi strävar efter att leverera till dem. Det representerar också god affärsetik, gedigen bolagsstyrning, professionalism och transparens gentemot alla våra intressenter.

Pengapåsen symboliserar även vår affärskreativitet, innovation och vår drivkraft att hitta nya möjligheter. För oss är ingenting omöjligt.

Vår vision

Vi investerar i nya former av utveckling. För ett hållbart samhälle, bortom det förväntade.

Vår mission

Vi ser potentialen i det omöjliga. Och har kul på vägen.

Areim

Vårt arv

När Leif Andersson grundade Areim 2003 hade han ett mål – att skapa det bästa möjliga företaget. Inte bara bäst utifrån faktiska resultet, utan även utifrån hur du uppnår det och med vilka.

Nyckeln till Areims framgång är att vi omger oss med bra och målmedvetna människor som tror på devisen att ingenting är omöjligt. Vi vill bygga förtroendefulla affärsrelationer där alla människor får utrymme att vara autentiska.

Areim har sitt ursprung och huvudkontor i Stockholm, med ytterligare kontor i Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och London. Vi äger och utvecklar reella tillgångar och företag i Norden inom segmenten lager- och lättindustri, bostäder, kontor, handel och datacenter.

 Read more about us here. 

Hoppa till navigering