Hoppa över innehåll

Våra fonder

Areim, som är en oberoende nordisk fondförvaltare, förvaltar idag fem fonder på uppdrag av internationella institutionella investerare, såsom pensionsfonder och försäkringsbolag. Vår investeringsstrategi är att förvärva, utveckla och tillföra värde till fastigheter samt att leverera hållbara resultat till våra investerare.

Fokus på Norden

Vår investeringsstrategi är inriktad på tillgångar i Norden: Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Förvaltare av value-add fonder

Vi investerar i underutvecklade fastigheter och omvandlar dem till moderna tillgångar med bestående värde.

Inga förluster

Sedan starten har vi levererat hållbara resultat och våra fonder är bland de bäst presterande i Europa. Vi är dedikerade till att alltid skapa långsiktiga finansiella resultat.

Hållbarhetsfokus från dag ett

Vi vill ge kommande generationer en bättre framtid och integrerar därför alla tre perspektiv av hållbarhet (ESG) i vår verksamhet.

Vår kultur

Att bygga och upprätthålla en företagskultur är en kontinuerlig process och vi väljer att sätta människor främst, ta oss an utmaningar och agera med integritet i allt vi gör. Vi är entreprenöriella och drivna individer som samarbetar kring alla möjligheter vi möter.

Kontakt

Har du frågor om våra fonder är du välkommen att kontakta Helena Ekström, chef för Fund Management & Investor Relations.

Hoppa till navigering