Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

Boende och verksamma på Kungsholmen får under hösten 2019 tillgång till en ny dagligvarubutik och ett ökat serviceutbud i kvarteret Brädstapeln i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan. Utöver nya ICA Kvantum Kungsholmen och ett nytt Systembolag är det nu klart att SATS kommer att öppna ett helt nytt träningscenter i fastigheten.

– Vi kommer närmare och närmare det helhetskoncept med ett levande kvarter som vi har som ambition att erbjuda såväl boende som de som arbetar i området. Att SATS väljer att etablera sig här höjer ytterligare servicegraden och fler människor kommer att röra sig i kvarteret även efter kontorstid säger Erik Ullsten, ansvarig för fastigheten hos fastighetsägaren Areim.

Areim fortsätter att utveckla kvarteret och nästa steg är att etablera kafé och restauranger. Genom att erbjuda ett ökat utbud av butiker och service med längre öppettider förankrar vi kvarteret i stadsmiljön och skapar liv och rörelse fler timmar på dygnet. Något som saknas i den här delen av Kungsholmen idag.

För mer information kontakta

Erik Ullsten, Asset Management, Development
Mob: +46 070 991 08 50
Epost: erik.ullsten [@] areim.se

LADDA NER PRESSMEDDELANDE

Ladda ner pdf ›