Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

Areim fortsätter att växa på den nordiska marknaden och har rekryterat Caroline Temse som Head of Financing. Caroline har 20 års erfarenhet inom fastigheter och finans, varav 15 år inom fastighetssektorn på SEB. Hon ansluter till Areim efter sommaren.

Caroline Temse har 20 års erfarenhet inom fastigheter och finans och kommer senast från en tjänst som tf. finansansvarig på Atrium Ljungberg. Dessförinnan arbetade Caroline i olika roller inom fastighetssektorn på SEB under 15 års tid, senast som kundansvarig inom divisionen Large Corporates & Financial.

– Det känns spännande att byta sida från bank- och finanssidan till investerarsidan. Areim är en professionell och väletablerad fastighetsägare och fondförvaltare med bra track-record, starka bakomliggande investerare och inte minst en driven och kompetent organisation. Jag ser fram emot att lära känna och arbeta tillsammans med mina nya kollegor på Areim. Med min erfarenhet från bank och finans hoppas jag också kunna tillföra ny kompetens och nya infallsvinklar till teamet, säger Caroline Temse.

– Vi befinner oss på en spännande resa och för att fortsätta vår utveckling krävs det att vi har rätt människor med oss, som delar vår vision, bidrar till vår unika kultur och utvecklas med oss. Jag ser fram emot att välkomna Caroline efter sommaren och är säker på att hon kommer att tillföra både erfarenhet, kompetens och nya perspektiv till teamet, säger Therese Rattik, VD på Areim.

Areim består idag av 62 anställda i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien.

För mer information kontakta:
Helena Skarle, Head of Communications, Areim
Mob: +46 (0)720 71 35 33
Email: helena.skarle@areim.se