Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

FUND CONTROLLER

Areim är en nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och London. Vi växer och söker nu en Fund Controller till vårt kontor i Stockholm som vill utvecklas med oss och samtidigt bidra till vår utveckling.

Fund Controller

Om rollen

Vi söker nu Fund Controller till oss på Areim. Rollen som Fund Controller innebär att självständigt leda, samordna och analysera fastighetsfondens ekonomiska utveckling. Arbetet sker i samverkan med övriga i ekonomigruppen som består av tio medarbetare med ledning av CFO. Du rapporterar till Finance Manager samt stödjer Fund Manager. Hos oss erbjuds du en bred och affärsnära roll i en platt och entreprenörsdriven organisation som kännetecknas av stort driv och korta beslutsvägar. Du har dagliga kontakter med flertalet funktioner inom bolaget. All löpande redovisning utförs av extern redovisningsbyrå.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en företagskultur som kännetecknas av entreprenörsanda, engagemang och affärsdriv där du får arbeta med kunniga och duktiga kollegor. Jämställdhet är en självklarhet och deras medarbetare och chefer består av lika många kvinnor som män. Organisationen är platt och sammansvetsad med snabba beslutsvägar. Du erbjuds en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter i takt med bolagets utveckling.

 

Din utmaning

  • Ansvara för rapportering till investerare, banker, finansinspektion samt internt
  • Ansvara för uppföljning och analys av resultat och projekt.
  • Analysera fondernas likviditet samt ta initiativ till och genomföra åtgärder
  • Stödja Fund Managers och förvaltningsteam i ekonomiska-, samt moms- och skattefrågor
  • Agera kontaktperson gentemot redovisningsbyrå, revisorer samt förvaringsinstitut
  • Leda budgetarbete (som ingår som en del av affärsplanearbetet som leds av Fund Manager)
  • Medverka i interna projekt för att utveckla ekonomiprocesser och företagsövergripande projekt

Erfarenhet

Du har en civilekonomexamen eller motsvarande akademisk examen gärna med inriktning mot redovisning. Du har tidigare erfarenhet av en tjänst inom redovisning eller revison där du skaffat en god redovisningskompetens samt besitter kunskaper inom IFRS. Vidare ser vi att du tidigare haft eget leveransansvar och är van vid finansiell rapportering. Det är meriterande med erfarenhet inom fastighet- eller fondverksamhet, eller erfarenhet av investeringar i Norden och Europa. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en kvalitetsmedveten och analytisk person som är noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandarder. Du är självgående i att driva processer och prioritera ditt arbete. För att trivas i rollen tror vi även att du är förändringsbenägen och flexibel inför ändrade omständigheter samt har ett intresse för att utveckla verksamheten och IT-stöd.

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Gazella. För mer information om tjänsten, kontakta:

Markus Nilsson
E-post: markus.nilsson@gazella.se