Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

AFFÄRSDRIVEN SENIOR
REGULATORY MANAGER

Areim är en nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och London. Vi växer och söker nu en affärsdriven Senior Regulatory Manager till vårt kontor i Stockholm som vill utvecklas med oss och samtidigt bidra till vår utveckling.

Affärsdriven Senior Regulatory Manager

Dina arbetsuppgifter

Areim är inne i en stor tillväxtfas med snabb utveckling. I samband och parallellt med detta ökar också de regulatoriska kraven i betydande omfattning och vi söker nu en Senior Regulatory Manager som ska ha en rådgivande roll med ett strategiskt perspektiv. Någon som kan driva de regulatoriska frågorna internt och ge råd kring samt implementera nya regelverk. Det är viktigt att du har ett långsiktigt fokus, vill arbeta med utveckling och effektivisering runt regulatoriska frågor samt ha ett kommersiellt perspektiv.

Som Senior Regulatory Manager på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av regulatoriska och legala aspekter av verksamheten. I arbetet ingår bl a:

  • Att ge stöd och råd i samtliga regulatoriska frågor relaterade till den tillståndspliktiga verksamheten.
  • Att övervaka, utvärdera och implementera befintliga och nya regelverk som påverkar Areims verksamhet.
  • Att stötta verksamheten i kontakter med Areims kontrollfunktioner inom risk och compliance och bistå med att implementera förslag och rekommendationer från kontrollfunktionerna.
  • Att stötta verksamheten i övriga legala frågor.

Areim innehar tillstånd att förvalta s k alternativa investeringsfonder och står under Finansinspektionens tillsyn. Senior Regulatory Manager kommer jobba nära Head of Legal och ingå i Operations.

Kvalifikationer och egenskaper

Hos oss kommer du att få möjlighet att vara med och vidareutveckla samt bidra till uppbyggnaden av bolagets utveckling. Här har du möjlighet att forma och skapa det du tycker är utvecklande både för dig själv och för bolaget.

Du behöver vara nyfiken, öppen och gilla ett högt tempo. Som person är du orädd, engagerad, prestigelös och självständig. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga. Vidare ska du ha ett stort driv och vilja äga frågan. Rätt kandidat måste vara handlingskraftig och blicka framåt samt ha ett strategiskt tänk.

Det är viktigt att du ser regulatoriska och compliance-relaterade frågor som en inkorporerad del av affärsutvecklingen och att du drivs av förändring och utveckling. Du ska ha vana att agera i en flexibel miljö.

Du ska ha en juridisk examen men din arbetslivserfarenhet kan variera. Du kanske arbetar eller har arbetat med regulatoriska och compliance-relaterade frågor på advokatbyrå och/eller som jurist på bolag/fond/bank/myndighet.

För rätt person är detta en möjlighet att utveckla vår affär, organisation och sig själv.

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering har Areim valt att arbeta med Sharp Recruitment. För mer information om Areim och/eller tjänsten är kan du kontakta:

Zarina Virsholm
Telefon: +46 733 99 07 27
E-post: zarina.virsholm@sharprecruitment.se