Julia Mejegård

”Jag tycker det är otroligt spännande att arbeta med förvärv och avyttringar, ingen affär är den andra lik! Det är dessutom teamwork på hög nivå.”

På Areim satsar vi inte på att bara plocka den lågt hängande frukten. År av långsiktigt relationsbyggande och analys kan leda till affärer som annars inte varit möjliga. Många affärer får vi vända och vrida på flera gånger innan de går i lås och då gäller det att vara kreativ och att inte ge upp. Det är egenskaper som vi på Areim värderar högt.

Att arbeta med förvärv och avyttringar innebär också att arbetet är projektorienterat, det finns ett tydligt mål som ska uppnås, en affär som ska genomföras. Känslan när målet uppnås tycker jag är härlig, en blandning mellan Wow! och Puh! Vissa affärer går dock inte i mål hur mycket vi än kämpar. Då gäller det att inte tappa sugen, se vad vi kan lära oss av det som inte gick bra, och sedan blicka framåt med fullt fokus på nya affärer.

Det känns häftigt att vara en del i Areims investeringsteam, den samlade erfarenheten är enorm och vårt gemensamma nätverk i branschen riktigt starkt.

Sådana utmaningar tillåter mig och mina kollegor att vara innovativa och kreativa.

Kontaktuppgifter

08-545 010 98
julia.mejegard [@] areim.se