Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

OM OSS

Inte vilka fastigheter som helst
Vi äger fastigheter i Norden. Det är till största del inom kontor och handel. En gemensam nämnare för fastigheterna är att de haft sina utmaningar och vi adderat bestående värden genom att t ex modernisera. Det finns ett tydligt före och efter när man betraktar våra innehav.

Vi adderar bestående värden

Sedan starten har vi investerat i fastigheter som har sina utmaningar. Fastigheter med potential där vi ser att vi kan addera bestående värden. Det kan handla om att rusta upp och modernisera en fastighet. Det kan också handla om att förbättra den urbana miljön för staden och dess invånare.

Där andra kan se problem i komplexa affärer ser vi möjligheter. Det är det som gör Areim unikt. Vårt innovativa team har ett starkt track record och stor erfarenhet av att hitta intressanta projekt, genomföra transaktioner och utveckla fastigheter. Ett team som vet att det händer stora saker när idéer och behov sammanfaller.

Vår vision är att vara den mest attraktiva plattformen för investeringar i reala tillgångar. Vi ska vara ett oberoende bolag som bygger goda relationer till hyresgäster, investerare och samhället i stort. Ett bolag som vet vikten av att hitta den rätta balansen. Som vill att det som är bra idag ska vara minst lika bra i framtiden.

Vår vision

Vi vill skapa den mest attraktiva plattformen för investeringar i reala tillgångar.

Vi vill vara ett oberoende bolag som bygger goda relationer till hyresgäster, investerare och samhället i stort.

Vi är en partner som ser till våra kunders och stadens behov.

Vi får saker att hända. Vi är ett bolag där ingenting är omöjligt.

Vår mission

Areim förvaltar förtroenden.

Vi väjer inte för komplicerade affärer eller objekt.

Vi är problemlösaren som har viljan, uthålligheten och kreativiteten att skapa värde där andra ser utmaningar.

Vårt ansvar är att lämna efter oss något som vi kan vara stolta över.

Karriär på Areim

Vi är alltid intresserade av kontakt med dig som är kunnig om och intresserad av fastighetsmarknaden. Om du tycker att vi borde utöka vår skara med ditt sällskap, kontakta gärna oss.