Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

OM OSS

Inte vilka fastigheter som helst
Vi äger fastigheter i Norden, främst inom kontor, handel, bostad och lättindustri. En gemensam nämnare för våra fastigheter är att vi ser stor potential i dem. Vi ser att vi kan addera bestående värden, genom exempelvis modernisering. Det finns ett tydligt före och efter när man betraktar våra innehav.

Ingenting är omöjligt

Sedan starten 2003 har vi investerat i fastigheter som har sina utmaningar. Fastigheter med potential där vi ser att vi kan addera bestående värden. Det kan handla om att rusta upp och modernisera en fastighet. Det kan också handla om att förbättra den urbana miljön för staden och dess invånare.

Det som gör oss unika är att vi ser möjligheter i komplexa affärer. Vårt innovativa team har stor erfarenhet av att hitta intressanta projekt, genomföra transaktioner och utveckla fastigheter. Ett team som förstår att det händer stora saker när idéer och behov möts.

Vi är ett oberoende bolag som vet vikten av att hitta den rätta balansen mellan att leverera god avkastning och att lämna efter oss något som vi kan vara stolta över. Det som är bra idag ska vara minst lika bra i framtiden. För oss är ingenting omöjligt.

Vision

Investing in new shapes of progress.
For society and beyond. 

Mission

Adding potential to impossible.
And smile while doing it.

Karriär på Areim

Vi är alltid intresserade av kontakt med dig som är kunnig om och intresserad av fastighetsmarknaden. Om du tycker att vi borde utöka vår skara med ditt sällskap, kontakta gärna oss.