Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

Areim stärker sitt IR-team med Lauren O´Brien och öppnar kontor i London

Lauren O´Brien kommer till Areim med drygt 18 års erfarenhet av investerarrelationer och arbete med kapitalresning. Närmast kommer Lauren från Rockspring Property Investment Manager, innan de gick ihop med Patrizia AG, där hon var European Director för IR-teamet i 9 år. Tidigare har Lauren arbetat på Curzon Global Partners, UBS Global Asset Management och Macquarie Bank. Lauren, som kommer att ha sin bas i London, har en MSc i fastighetsinvesteringar från The Business School i London.

– Areim har ett fantastiskt track record och en professionell och trygg förvaltning av sina investerares kapital. Detta parat med det tydliga engagemang för hållbarhet och en sund företagskultur som är basen för Areims verksamhet gör att det känns väldigt bra att bli en del av Areim, säger Lauren O’Brien.

Det nya kontoret i London, som är Areims första kontor utanför Norden, ger Areim möjlighet till mer direkt och personlig kontakt med såväl befintliga som potentiella investerare på den europeiska marknaden.

– Lauren är varmt välkommen till Areim. Hennes personlighet, engagemang och breda nätverk matchar Areims företagskultur och vårt IR-team perfekt. Med de reserestriktioner som gäller nu kommer lokal närvaro på plats i London både underlätta och stärka kontakten med investerare, säger Therese Rattik, VD på Areim.

– Givet vår höga investeringstakt och de möjligheter vi ser framåt ligger det helt rätt i tiden att ytterligare utveckla relationen med våra internationella investerare och också skapa nya investerarkontakter. Jag ser fram emot att arbeta med Lauren som jag vet kommer att spela en betydande och viktig roll i det arbetet och för vår framtida tillväxt, säger Leif Andersson, grundare av Areim.

För mer information kontakta:

Therese Rattik, CEO
Mob: +46 70 454 65 24
Email: therese.rattik@areim.se

Leif Andersson, Founder
Mob: +46 70 454 65 20
Email: leif.andersson@areim.se