Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

Som ett svar på den positiva tillväxten och geografiska expansionen stärker Areim upp teamet ytterligare. Och det är mycket eftertraktade profiler som rekryteras.

Erika Olsén är en av de nyanställda och ansluter till teamet vid årsskiftet. Hon kommer från en roll som CIO på börsnoterade Castellum och var före dess partner i Tenzing, ett bolag som hon var med att bygga upp.

– Vi är väldigt glada över att få hälsa Erika välkommen till Areim. Hon är en av marknadens största talanger när det kommer till affärer och har internationell erfarenhet med ett brett nätverk. Erika har inte bara ett unikt driv utan vet också hur man bygger ett sunt bolag med humana värderingar. Den kompetensmixen och värdegrunden passar oss perfekt, säger Areims grundare Leif Andersson.

Erika Olsén kommer primärt att arbeta med nya affärer och generell affärsutveckling på Areim.

Helena Weinz är ny Fund Manager med ansvar för Areim Fond II. Hon har stor erfarenhet från fastighetsbranschen, bl a från AMF Fastigheter, och har bred kompetens inom transaktioner, projektutveckling och finansiering.

Helena har precis börjat sin tjänst och är redan en mycket uppskattad kollega. Hon passar utmärkt i rollen och vi är tacksamma över att ha fått med henne i vårt team. Tillsammans med våra nya medarbetare kommer vi att ta Areim till nästa nivå.

För mer information kontakta

Leif Andersson, grundare
Mob: +46 70 454 56 20
Epost: leif.andersson [@] areim.se

 

LADDA NER PRESSMEDDELANDE

Ladda ner pdf ›