Cookies

Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du att vi samlar in cookies. Läs mer

Ok, jag förstår

Areim har idag ingått avtal om försäljning av kontorsfastigheten Borgarfjord 3 till Atrium Ljungberg och säljer därmed majoriteten av återstående innehav i Areim Fond I.

Borgarfjord 3 är en modern kontorsfastighet belägen i Kista. Delmarknadens goda förbindelser till city, Arlanda och Uppsala samt närheten till Kista Galleria gör Kista till ett mycket attraktivt läge både för kontor och bostäder. Borgafjord 3 som omfattar 13 550 kvm kontor har under Areims ägande moderniserats genom en omfattande om-och tillbyggnad. I samband med ombyggnationen blev fastigheten LEED Gold certifierad.

– Med försäljningen av Borgarfjord 3 har vi nu sålt majoriteten av vårt innehav i Areim Fond I, medan Areim Fond II är i det närmaste fullinvesterad. Areim Fond III har haft en första stängning och är i sin uppbyggnadsfas. Vi fortsätter fondresningen och förväntar oss en total kapitalbas på 4-5 miljarder SEK. Kista är en delmarknad vi kan och tror mycket på, så jag hoppas att vi snart kommer att investera där igen säger Therese Rattik, VD på Areim.

Namn: Therese Rattik
Telefon: +46 70 454 65 24
E-post: therese.rattik[a]areim.se

Ladda ner pressmeddelande

Ladda ner pdf ›